Založ si blog

Vyhlásenie svetového Výboru pre ochranu práv vírusov.

Vyhlásenie svetového vVýboru pre ochranu práv vírusov.(ďalej len VPOPV)

Nakoľko bedlivé oko mediálnej siedmej veľmoci z nejakého dôvodu ,o ktorom autor tohoto článku pre istotu nechce konšpirovať,prehliadlo túto z pohľadu zvládania dôsledkov pandémie Covid-u veľmi dôležitú informáciu,považuje autor za potrebné zverejniť správu v plnom znení,aby si čitatelia mohli vložiť ďalší čriepok do mozaiky celkového obrazu momemntálnej situácie,ktorý im môže pomôcť správne sa orientovať v neprebernom množstve mnohokrát rozporuplných informácií prítomných vo verejnom informačnom priestore.

Vyhlásenie VPOPV.

VPOPV z dôvodu znepokojivých informácií,obáv a rozhorčených reakcií zástupcov vírusových kmeňov žijúcich na populácii druhu Homo Sapiens sa rozhodol pre upokojenie situácie vydať toto vyhlásenie.

Vážení zástupcovia všetkých vírusových kmeňov.Výbor v zastúpení  zloženom  zástupcami prestížnych vedeckých a spoločenských organizácií po dôkladnom zhodnotení situácie dospel k záveru,že niet absolútne žiadneho dôvodu,aby sa príslušníci vírusových populácií žijúcich v ekosystémoch druhu Homo Sapiens akokoľvek znepokojovali a robili si starosti v súvislosti s neuváženým konaním príslušníkov tohto druhu pokúšajúceho sa opakovane o totálnu genocídu našich populácií.

Presvedčenie výboru o správnosti jeho záverov je podložené tisícročnými historickými skúsenosťami spojenými s koexistenciou s druhom Homo ktoré sú tým najlepším dôkazom o úspešnosti všetkých našich snáh a schválených postupov prežitia.

Všetci vidíme,že aj keď sa druh Homo od nepamäti pokúša o našu totálnu genocídu a jeho snahy sú priam syzifovskej povahy,tak vo výsledku je možné jeho snahy prirovnať boju toho pomäteného rytiera s veternými mlynmi.

Vážení stav vecí sa dá opísať jednou vetou: My sme tu páni,vždy sme tu boli a aj budeme a snaženia akéhosi Homa sú pre nás tým povestným prdom vo vetre!

Napokon veď vidíte,čo ten smiešny človiečik,už len ten prídomok čo si sám sebe dal,že vraj sapiens, robí v domnienke,že dobre robí,ale v skutočnosti si sám sebe píli obrazne povedané konár na ktorom sedí.Namiesto toho,aby si systematicky zvyšoval svoju imunitu zdravým pohybom na čerstvom vzduchu,vydáva nemálo prostriedkov,aby žil čo najviac v pohodlí a bez pohybu.Používa v boji s našim druhom neúčinné profylaktické prostriedky,ako napr.rúška a respirátory,alebo tzv.atómové zbrane v podobe plošných testovaní ,vakcinácie a pľúcnej ventilácie,čím v konečnom dôsledku pomáha „našej veci“.Zvlášť nepochopiteľne sa výboru javia enormné výdavky,ktoré vynakladá na vývoj a výrobu všelijakých vynálezov určených na likvidáciu iných príslušníkov svojho druhu,namiesto toho,aby tieto prostriedky použil na efektívnejšie prispôsobovanie svojich spoločenských systémov planetármym podmienkam a boju s nami.Paradoxných príkladov nepochopiteľného konania príslušníkov druhu Homo je veľké množstvo,ale pre účely tohto vyhlásenia je nedôvodné ich všetky vymenovať,pretože v konotácii s konaním rodu Homo je pre populácie našich kmeňov dôležitá len jedna súvislosť a to tá,že ak by sa rodu Homo podarilo nejako si navzájom povykrúcať dzidziaky,tak by existencia mnohých našich kmeňových druhov bola vážne ohrozená,pretože by sme stratili naše životné teritóriá,ale ani v tomto prípade by to vôbec neznamenalo koniec našich vírusových súkmeňovcov na tejto planéte.

Záverom chce výbor všetkých našich súkmeňovcov a zvlášť zástupcov rodu Corona ubezpečiť,že aj keď s nadchádzajúcimi teplejšími klimatickými podmienkami bude náš boj o prežitie o poznanie zložitejší,tak s návratom chladnejších dní budeme opät späť a sláviť zaslúžené veľkolepé víťazstvá .

Buďte v poho bratia súkmeňovci,náš rod vírusov je bohom predurčený na večný život ako povedal blahej pamäti veľký brat prorok Stafyl Kok:-“Ako bolo na počiatku,tak sa z hory ozýva.“.Ameň.

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55100x
Priemerná čítanosť článkov: 1670x

Autor blogu

Kategórie