Založ si blog

Vám všetkým primitívom!

 

Dnes vám to riadne vytmavím vy mentálne zadubené primitívne príšery.Áno trvám na tom-ste primitívne príšery.

Vy všetci,čo slúžite v akejkoľvek armáde akéhokoľvek štátu,vy všetci,čo sa podieľate na akejkoľvek aktivite smerujúcej z akéhokoľvek dôvodu k zabíjaniu iných ľudí .Áno,ste primitívne príšery,lebo nie ste schopní naplno si uvedomiť na pochopenie absolútne triviálne jednoduchý fakt,že ak sa akokoľvek zapojíte do týchto aktivít,tak je vysoká pravdepodobnosť,že skončíte .Nie ste schopní pochopiť,že váš jedinečný a neopakovateľný život tak môže skončiť.Jednoducho koniec ,utrum a basta,skončíte navždy!!Bude skrátka po vás a nijako vám nepomôžu vznešené slová a pamätníky velebiace vaše za akési národné idey,ale úplne zbytočne obetované životy.

No tak som si uľavil a terazky sa na to kukneme ako sa hovorí zrakom orla.Vlastne by som mal byť rád,lebo ak sa vzájomne vyzabíja hromada primitívov,tak by na svete malo ostať viac tých,čo si uvedomujú cenu svojho života,ale ako sa zdá veci tvora Homa sapiensa takto jednoducho nefungujú a hoci by malo platiť,že ak sily dobra neustále bojujú proti zlu,tak toho zla by malo byť stále menej,tak z akéhosi zvláštneho dôvodu sily dobra neustále bojujúce proti zlu majú stále proti čomu bojovať.Je to skrátka taká naša homo záhada ,zo všetkých záhad tá najzáhadnejšia.

No a terazky to zaklincujem ako sa patrí.Viete čo je najvačšá prča?Že mi v armáde slúžia dvaja synovia.Ach jaj.Bože ,ty jedna bezcitná neprízorná nepozorovateľná entita prečo nás tak tresceš??

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55136x
Priemerná čítanosť článkov: 1671x

Autor blogu

Kategórie