Založ si blog

Ako je to u nás na Auriane.

Tak už je to tu.Už vypukla tá divno komédia s názvom školský rok aj s jej aktérmi,čo im hovoríte všetci školopovinní.

No a pretože tá komédia sa tu u vás neodmysliteľne spája aj so slovom trápenie,tak mi to nedá a ja vám to poviem.Poviem vám,ako to máme tam u nás na Auriane,hoci by som nemal a dosť tým riskujem,ale kto pestuje adrenalínové športy,ten chápe.

U nás na Auriane máme funkčný edukačný systém AVUS,čo znamená autonómny vyučovací univerzálny systém .Parametre systému boli a sú priebežne nastavované v spolupráci najlepších mozgov a tiež umelej inteligencie.Hlavnou podstatou našeho auriánskeho systému je to,že edukácia prebieha na celej planéte rovnako.To znamená,že všetci študenti na planéte dostávajú rovnaké informácie.Takýmto spôsobom bol vylúčený akýkoľvek možný škodlivý subjektívny vplyv učiteľa,pretože výskumy potvrdili,že subjekt učiteľa aj s jeho osobnostnými kvalitami v žiadnom prípade nemôže byť zárukou potrebnej kvality edukačného procesu.

Výhody AVUS-u sa prejavujú v spoločnosti celoplošne vo všetkých oblastiach a to hlavne na prístupe k riešeniu celospoločenských problémov,nakoľko vplyv univerzality a jednotnosťi edukačného systému AVUS sa logicky prejavuje na účelnosti konania všetkých členov spoločnosti.

Toľko v skratke o AVUS-e,ale je treba dodať,že takpovediac hlavným činiteľom majúcim vplyv na jeho presadenie sa bol iný historický objav a to objav Energitu.

Energit je druh energie,ktorá je dostatočne veľká,bezpečná,ekologická a tým pádom aj blbcami nezneužiteľná a ktorá u nás posunula spoločenský vývoj a podpísala sa na odstránení väčšiny spoločenských triednych rozdielov a to tak,že teraz majú všetci členovia spoločnosti neobmedzený prístup ku všetkým pôžitkom ,ktoré Auriana môže ponúknuť.U vás sa tomu tuším hovorí utópia.Pochopiteľne tak ako aj u vás,nájdu sa výnimky ako som ja,čo im ani to nestačí a sú kôliva adrenalínu ochotní riskovať aj napriek zákazu zneužiť Energit na cestovanie v čase,aby na takých rozvojových planétach ako je tá vaša prezrádzali ako to tam u nás chodí v bláhovej snahe ovplyvniť a urýchliť váš vývoj .

Tak to len tak narýchlo v skratke,keď sa už u vás začala tá školská komédia,ale nevravte to nikomu,lebo ak sa auriánske úrady domáknu,že som zneužil Energit a napriek odporúčaniam AVUS-u a úradnému zákazu sa tu takto nezodpovedne odbavujem,tak mám doživotné utrum a budem rád ,ak ma nešupnú za trest do štvrtého kvadrantu,kde už prestáva všetka zábava.Domáci Asgarďania sú ľudožrúti a za boha považujú zubnú kefku,čo tam zabudol jeden náš astronaut.

Tak sa držte Vy „divoši“ a makajte na sebe,aby som tu na Zemi keď sa nabudúce zastavím našiel už vyusmievanejšie prostredie.

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 54575x
Priemerná čítanosť článkov: 1654x

Autor blogu

Kategórie