Založ si blog

Ako je to u nás na Auriane I.

Zdroj:MS*

Na Auriane sa už pred pár storočiami celospoločensky presadil úzus,ktorého podstatou je filozofia založená na jednoduchej myšlienke,že pokiaľ z historickej skúsenosti v otázke existencie božej rezultuje možnosť neustáleho antagonistického konfliktu medzi tými čo sú za a tými,čo sú proti a z tej príčiny vznikajúcich rôznych extrémistických prejavov spojených s agresívnym presadzovaním sa a zbytočným utrpením tak je pre odstránenie týchto neželaných javov najracionálnejším prístupom tzv.stredná cesta.Podstatou tej strednej cesty je dôsledné celospoločenské uplatňovanie názoru,že pokiaľ chceme v spoločnosti odstrániť možnosť neustáleho konfliktu a z neho plynúcich zbytočných škodlivých následkov na škodách na majetku a utrpení občanov,je nevyhnutné do spoločenských regulatívov implementovať také nariadenia a také výchovné postupy ktoré budú zohľadňovať dôkaznú nemožnosť preukázania pravdy a skutočnej reality na oboch stranách názorového spektra.

Na podklade filozofie tzv.strednej cesty boli celoplanetárne do legislatívy zavedené reguláty smerujúce do edukačného procesu mladých generácií v systéme AVUS*a tiež do edukácie v rodinnom prostredí.

V systéme AVUS* je dôraz kladený na prezentáciu filozofických a vedeckých pojednaní z hľadiska nemožnosti exaktného dokázania existencie božej a zdôvodnenia presadzovania tzv.strednej cesty z dôvodu traumatuzujúcich historických skúseností.

Možné škodlivé edukačné vplyvy na výchovu mladej generácie v rodinnom prostredí z hľadiska presadenia tzv.strednej cesty boli dosiahnuté čiastkovo aj legislatívnym obmedzením rodičovských práv v tom smere,že rodičia môžu prezentovať svojim deťom svoj individuálny názor na otázku existencie božej,ale nemajú právo svoje deti nútiť do praktikovania svojej viery a v tomto sú práva detí založené na princípe dobrovoľnosti.

Proces presadenia sa filozofie tzv.strednej cesty na Auriane bol výsledkom storočia trvajúceho vývojového procesu poznačeného mnohými ľudskými tragédiami,ale s postupom technológií umožňujúcich odstraňovanie tzv.triednych rozdielov,edukačných rozdielov mladých generácií a zvyšovania miery pocitov šťastia a spokojnosti so svojim životom sa chvála auriancom filozofia tzv.strednej cesty presadila a v súčasnosti sú jej atribúty odrazené v bežnej a zažitej realite a mentalite spoločnosti,bez zbytočného utrpenia individuálnych a spoločenských tragédií.

Záverom ostáva len dúfať,že občania planéty Zem sa poučia z našich auriánskych skúseností a budú svoj vývoj smerovať v smere možných riešení k odstraňovaniu spoločenských problémov.

*MS -Makovicový softvér pozemšťana fičiaceho na konjunkcii spasiteľského komplexu a idealistickej predstavy,že nie je možné,aby ľudská hlúposť bola nekonečná.

*AVUS-auriánsky vyučovací univerzálny systém

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55061x
Priemerná čítanosť článkov: 1669x

Autor blogu

Kategórie