Založ si blog

Exkluzívne interview s Omikronom

 

V dnešnom vydaní prinášame pre našich stálych čitateľov exluzívne interview s najnovším variantom korona vírusu pánom Omikronom,ktoré sa podarilo získať našej stálej spravodajkyni pani Starej Blažkovej.Ako jedinému spravodajskému portálu JPP sa nám pri príležitosti jeho pracovnej cesty a príchodu na Slovensko podarilo urobiť s ním exluzívny rozhovor a s jeho láskavým súhlasom tento poskytnúť našej širokej verejnosti.

Pán Omikron naša prvá otázka sa pochopiteľne týka dôvodu a účelu vašej pracovnej cesty.

V rámci môjho pracovného rozvrhu mám naplánované plniť úplne štandardné pracovné úlohy vypracované na základe záverov a uznesení spolupráce našich zdravotníckych odborníkov a predstaviteľov nedávneho Zjazdu najvyššieho výboru pre ochranu práv vírusov.

Pokiaľ to nie je tajomstvom mohli by ste našim čitateľom tieto pracovné úlohy konkretizovať?

Ale samozrejme nie je predsa žiadnym tajomstvom,že aktivity našeho biologického druhu sú striktne realizované len v rámci úzkeho kontaktu a spolužitia s vašim druhom.Sme takpovediac kauzálne odsúdení spolunažívať v dobrom aj zlom v jedinečnom a nerozlučnom zväzku na večné časy a nikdy inak.

Pokiaľ sa pýtate na konkrétne pracovné úlohy,tak musím povedať,že ako už tradične v mojej pracovnej náplni netreba hľadať žiadne nóvum.Budem plniť štandardné pracovné povinnosti spojené s čo najrazantnejším rozšírením sa vo vašich radoch s využitím funkčných nedostatočností vašich obranných systémov.

Pán Omikron môžete našim čitateľom odpovedať na otázku,ktorý z našich obranných systémov je vami považovaný za najúčinnejší a ktorý naopak za ten najslabší?

Samozrejme za najúčinnejšiu a teda aj najobávanejšiu je nami považovaná vaša prirodzená imunita,na ktorú a to si musíme priznať sú všetky naše aj tie najsofistikovanejšie snahy krátke.Ako príklady môžem uviesť z minulosti rôzne pracovné snahy,ktoré aj keď sa spočiatku javili ako úspešné,nakoniec končili neúspechom z toho dôvodu,že sme neboli schopní prekonať hradbu individuálnej prirodzenej imunity.

A aký je váš odborný názor na dnešné naše pokusy s využitím najnovších vakcinačných metód?No viete neurazte sa,ale je to tak trochu úsmevné a medzi našimi odborníkmi už koluje o tom množstvo vtipov.Zvlášť pobavene sa v našich odborných kruhoch dívame na opatrenie nosenia rúšok a toto je predmetom stávok,kedy vám už konečne docvakne,že tie „ochrany“ nosíte na hubách už dva roky a my si robíme čo chceme.Ale vážne.Áno je potrebné priznať,že z krátkodobej perspektívy sa javí systém vakcinácie ako prospešný a prínosný a podarilo sa vám do značnej miery odvrátiť dôsledky a dopady našich snažení.Lenže ak sa pozriete na vec z dlhodobej perspektívy,tak sú tu zreteľne viditeľné isté riziká,nad ktorými by sa mali vaši odborníci vážne zamyslieť.

Aké konkrétne riziká máte na mysli pán Omikron?

Ak sa pozriete na problém takpovediac zrakom orla,čo vidíte?Vymysleli ste si jednu teóriu tzv.evolučnú.Základným atribútom tejto teórie je téza prirodzeného výberu a prežitia toho lepšieho,silnejšieho,zdravšieho,lepšie prispôsobenejšieho okolitým podmienkam.A vice versa tejto teórii sú snaženia vašej lekárskej vedy vedené všeobecne prijatými eticko morálnymi aspektami škodlivou kontraindikáciou,pretože je zachraňované a následne sa rozmnoží aj to,čo by bolo prirodzene odsúdené na zánik a tento modus operandi vedie k neustálemu celkovému oslabovaniu vášho druhu a stále vyššej potrebe záchranných intervencií pre prežitie druhu.V tomto bode sú medzi našimi odborníkmi badateľné nezhody v názoroch,do akej miery je tento stav pre náš druh a jeho prežitie výhodou,alebo naopak nevýhodou,ale vo všeobecnosti sa verí,že pokiaľ na tejto planéte bude existovať život,tak prežijeme aj my.

Pán Omikron na aké časové obdobie máte naplánovanú vašu pracovnú návštevu na Slovensku?To záleží na viacerých faktoroch.Spomedzi nich ako ten najslabší ako som už spomenul považujem tie vaše tzv.opatrenia a za najsilnejší vašu prirodzenú imunitu.Tiež klasika klimatických podmienok má na moje poracovné výsledky obrovský vplyv a s príchodom jari a leta bude s najväčšou pravdepodobnosťou z centály moja pracovná misia ukončená. Pravdaže na tomto mieste je potrebné pripomenúť,že naše vývojové strediská pracujú nepretržite bez ohľadu na akékoľvek vaše snaženia a už v tejto dobe sú vo vývoji a tiež na okamžitú distribúciu pripravené nové vylepšené varianty,čo prosím nech nie je považované za šírenie poplašnej správy,ale za prirodzenú realitu života.

Pán Omikron ďakujem vám za podnetný rozhovor a prajem do nového roku čo najmenej pracovných úspechov.

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

Varšava, požiar centra, náhľad

Obrie obchodné centrum vo Varšave zachvátil požiar

12.05.2024 09:22

Rozsiahly požiar v nedeľu skoro ráno zachvátil jedno z veľkých obchodných centier na okraji Varšavy.

oblička, prasa

Zomrel prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky

12.05.2024 07:25

Takmer dva mesiace po transplantácii zomrel v Spojených štátoch prvý príjemca geneticky upravenej prasacej obličky.

vojna na Ukrajine, Vovčansk

ONLINE: Petr Pavel: Rusko chce obnoviť imperiálnu veľkosť ZSSR, ohrozuje naše hodnoty. Bude nám škodiť

12.05.2024 06:55, aktualizované: 07:00

Musíme sa pripraviť na to, že Rusko nebude mierovým partnerom, uviedol český prezident Petr Pavel.

gaza

USA ponúkajú Izraelu 'cennú podporu', ak obmedzí vojenské operácie v Rafahu

12.05.2024 06:18

Izrael by sa podľa USA mal uchýliť skôr k obmedzeným operáciám, cieliť na lídrov Hamasu a ich likvidáciou dospieť k víťazstvu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55470x
Priemerná čítanosť článkov: 1681x

Autor blogu

Kategórie