Založ si blog

Sťažnosti na ÚPBZ*

 

Na našom úrade sme v týchto dňoch zaevidovali zvýšené množstvo sťažností zo strany obyvateľov planéty Zem,ktorých spoločným menovateľom je zvýšené znepokojenie nad situáciou spojenou s dianím na Ukrajine.Títo znepokojení obyvatelia vyjadrujú svoje hlboké sklamanie a frustráciu z bezprecedentného konania všetkých zainteresovaných v tomto konflikte,ktorý neváhajú označovať prívlastkami ako šialený,bláznivý,pomätený,alebo neskutočný.

Náš Úrad preto vzhľadom na závažnosť sťažností podľa §5 Božieho poriadku v skrátenej lehote vydáva toto záväzné rozhodnutie.

ÚPBZ sťažnosťi zamieta.

Odôvodnenie:

Sťažnosti sa zamietajú na základe §1 Božieho poriadku ktorý stanovuje,že všetko čo sa na planéte Zem deje,sa deje z vôle božej

a taktiež §2 ktorý stanovuje,že všetci zúčastnení konajú dobromyseľne,čo znamená,že všetci chcú len aby dobre bolo.

Zároveň Úrad upozorňuje na skutočnosť,že nič z toho čo sa na planéte Zem v dnešnej dobe deje,nie je nič nové,alebo prekvapivé,teda také,čo by sa v súvislosti s konaním živočíšneho druhu Homo Sapiens**/človek rozumný/v podstate nedialo na tejto planéte neustále.Toho dôkazom je obrovské množstvo na našom Úrade prijatých sťažností už od počiatočnej registrácie civilizačného vývoja tohto živočíšneho druhu.

Proti tomuto rozhodnutiu nie je možné odvolanie na základe §3 Božieho poriadku,ktorý stanovuje,že co Bůh řídí,dobře řídí,avšak sťažnosti sú prípustné na portáli Pravdy pod týmto rozhodnutím,ale úrad je povinný všetkých sťažovateľov vopred upozorniť,že všetky sťažnosti budú odložené ad acta pod kolónkou Psí hlas do neba nejde.

S pozdravom mysleniu česť a svetu mier!

*ÚPBZ-úrad pre božie záležitosti

**Homo Sapiens-nevydarený evolučný projekt

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55926x
Priemerná čítanosť článkov: 1695x

Autor blogu

Kategórie