Založ si blog

Kde robí súdruh Homo Sapiens chybu?

 

Táto insitno filozofická úvaha obsahuje odpovede na najzásadnejšie otázky vesmíru,preto ak práve stojíte,radšej si sadnite,aby ste nepadli na váš ctený zadok,teda to miesto,kde váš ctený chrbát stráca svoje ctené meno.

Odpoveď na otázku v nadpise je tak prostá,až sa budete červenať pri pomyslení,že ste na tak jednoduchú ešte vec neprišli sami.

Teda poďme na to(ako v tej odrhovačke…Aranka ma oslovila a povedala:“poďme na to moje zlátó“).

Teda tvrdím,že Homo nerobí žiadnu chybu.Isteže je to prekvapivé,ale je to tak!

Uvažujme spolu.Každý jeden z nás je jednou autonómnou,jedinečnou a neopakovateľnou aplikáciou z miliárd medzi sebou v kauzalite interagujúcich,teda navzájom sa ovplyvňujúcich ľudských vedomí.S tou kauzalitou sú spojené aj takéto poznatky.Vedomie – je zvláštny, vrcholový, prírodný fenomén v miliardových, jedinečných aplikáciách, dve rovnaké aplikácie vedomia nejestvujú.Spoločne produkujú poznanie/a/ ktorých základom je a možno by len mala podľa našich želaní byť jeho unifikácia v poznaní.

Sme hľadačmi a zároveň tvorcami vymyslených tajomstiev a príčin, majúcimi jedinečnú schopnosť vysvetľovať okolité javy a prežívať v kauzalite, v snahe javy vysvetľovať, pretože ľudská myseľ má význam biologického „hardvéru“ ako kauzálnej sily, ktorá generuje myslenie.

Toľko teória.Čo z toho/úplne logicky:)/ plynie?

Od /mysleného/počiatku vzniku a vývinu druhu Homo Sapiens na tejto planétke je on sám na základe zákona akcie a reakcie konfrontovaný s dôsledkami kauzality interakcií spomínaných miliárd jedinečných vedomí aj s tým,že k tej kýženej unifikácii sa nie a nie dopracovať.Stav v kategórii unifikácia vedomia je možné objektívne ohodnotiť ako trvale stabilný.Miliardy našich vedomí interagujúcich medzi sebou vykazujú stabilne/archetypálne/ znaky fungovania v paradigme „My a Oni“,čo v ľudskej reči znamená,že My sme tí dobrí a Oni sú tí bakaní.

Teda také je v absolútne väčšinovom normále Bohom/mi/,Prírodou,evolúciou dané nastavenie našich vedomí a teda je úplne normálne a preto aj moje tvrdenie,že Homo nerobí žiadnu chybu.

Vzhľadom na drasticky tvrdé dôsledky takéhoto väčšinového fungovania našich vedomí,najhorším prejavom ktorých je bezprecedentné vykrúcanie si dzidziakov,sa pochopiteľne niektoré vedomia zamýšľajú(?) ako s týmto našim „prekliatym osudom“ vybabrať a dosiahnuť vo väčšine vedomí zmenu stavu z paradigmy “My a Oni“ na „My“.Aj z toho dôvodu tu nejaký La vida splieta čosik o zjednotenej celosvetovej civilizácii s pravidlami platnými rovnako pre všetkých,kde vedomia väčšinovo pracujú v móde paradigmy „My“. Pochopiteľne La vidove vedomie sa neurazí ak to vaše vedomie bude mať na cvrkot pohľad diametrálne odlišný,lebo ako je všeobecne známe,tak nie je treba dávať na cudzie hlúposti,ale na tie svoje:))

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55123x
Priemerná čítanosť článkov: 1670x

Autor blogu

Kategórie