Založ si blog

Čo vi na to pán profesor?

Fizolofický odkaz podporovateľom TS.

Na pokyn „zhora“ oslovili sme na základe Zákona o slobodnom prístupe ku informáciám(211/2000Zb.z.) popredného člena Slovenskej Komory insitných fizolofov a futurológov,nášho najlepšieho svetového vedeckého odborníka na plané idealistické kecy tunajším čitateľom dobre známeho pána prof.ing.Doc.La vidu Csc.so žiadosťou o odpovede na naše otázky a jeho insitno odborné vyjadrenie ku snaženiam podporovateľov nového spoločenského hnutia s názvom Tvorivá spoločnosť.Túto insitno odbornú analýzu s jeho láskavým zvolením zverejňujeme z dôvodu,že ….príkazy „zhora“….iste chápete.

Pán profesor nám vo svojej obsiahlej analýze,ktorú pre lepšie pochopenie uvádzame v skrátenej verzii v podobe esenciálneho makovicového výcucu problematiku detailne objasnil,čím postavil doteraz známe skutočnosti o členoch a podporovateľoch TS do úplne nového svetla a otvoril nám tak aj nové široké dimenzie možných aj nemožných variácií reprodukovanej Homo reality v procese civilizačného vývoja druhu Homo Sapiens.

V jednej z najnovších aktivít podporovateľov TS tu na Bolgu Pravdy sa objavili aj tieto informácie:

…..“Pokiaľ budeme tolerovať pošliapavanie demokracie a našich slobôd, ani sa nenazdáme a jedného dňa sa prebudíme v tyranii s odôvodnením, že je to pre naše dobro“

Čo si o tom myslíte pán profesor?

 

No viete,ono sa to deje vlastne nepretržite odkedy je Homo homom.V podstate všetko čo sa okolo Homa Sapiensa deje,sa deje pod vlajkou dobra a áno uznávam,je to paradox,ale bohužiaľ je to tak a je to dané našou podstatou…túžbou prežiť svoj život šťastne,spokojne a bezpečne a zároveň rôznosťou našich predstáv,ako túto túžbu naplniť a my sme tak neustále konfrontovaní s tragickými dôsledkami tohoto priam nazval by som to božieho modu vivendi.Čoby insitný fizolof a futurológ som už aj pod jedným z minulých článkov vyjadril obavu,že aj keď sú mi aktivity TS v smere zlepšovania nášho sveta sympatické,tak bohužiaľ musím na základe historických skúseností a vedeckých výskumov v oblasti makovicológie konštatovať,či skôr vysloviť obavu,že v priebehu rádovo tisícročí prejudikovať v tomto smere výrazný evolučný civilizačný posun druhu Homo Sapiens,by bolo potvrdením vedeckého poznatku,že „mnoho hláv,mnoho hlúposti!“

Aby som bol konkrétnejší,tak dôvod mojej pre podporovateľov TS nie práve pozitívnej predikcie je vyjadrený aj v slovách autora a podporovateľa TS v už spomenutom najnovšom článku na blogu Pravdy citujem:“Skresľovanie a manipulácia s informáciami, bohužiaľ, vedú k tomu, že sa k širokej verejnosti nedostanú pravdivé a závažné informácie“.

Medzi riadkami tohoto tvrdenia my insitní fizolofi čítame toto.Skresľovanie a manipulácia s informáciami je bohužiaľ normálna funkcia homosapiensovských makovicových softvérov daná nám „zhora“a teda kremä /pozn.autora,nie je tá slovenčina nádherná?/ fyzicko- chemických intervencií */operačné zásahy,drogy-alkohol,nikotín,toluén a pod./ neexistuje spôsob umožňujúci Homovi Sapiensovi túto „zhora“ danú danosť-fukčnosť svojou slobodnou vôľou ovplyvniť.Napríklad aj z oznámení ÚPBZ** vyplýva,že ani intervencie v podobe vrúcnych modlitieb veriacich v tomto smere nie sú vybavované kladne a sú úradom odkladané ad acta podľa § 1 odst.1 písmena a)Božích zákonitostí.

V skratke zhrnuté ľudia sa neustále ženú za lepším životom,čo je OK,ale ich predstavy ako to dosiahnuť sú rôzne,pretože rôzne myslia.Tento modus vivendi potom vo výsledku vyzerá tak,že všetky naše dobré úmysly sú po zásluhe potrestané tragickými dôsledkami.Záverom môjho insitno-fizolofického odkazu by sa patrilo v duchu žiarivých postulátov humanizmu podporovateľom TS aj niečo do budúcnosti popriať.Entuziazmu a túžby po lepšom živote máme všetci dosť,ten teda vynechám,ale rozhodne nemôžem vynechať trpezlivosť,lebo ako to my insitní fizolofi a futurológovia vidíme,tak jej budú potrebovať tak na pár tisícročí.Nám všetkým zo srdca želám nech navždy Nežije a Neprekvitá nerozborné spojenectvo našich právd a ich tragických dôsledkov!ÁÁÁmééň.Iďte v mene globalizačnóóm!Bohu vďaka!Ďakujem za pozornosť,Dovi Dopo s pozdravom Trýzvých nás nedostanú!

Ďakujeme pánovi profesorovi za analýzu a dúfame,že sme našich čitateľov týmto našim počinom neodradili a že nám aj naďalej zachovajú svoju priazeň:)

* chemické intervencie sú samotným Sapiensom široko využívané pri „ukájaní“     podstaty

** Úrad Pre Božie Záležitosti

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55177x
Priemerná čítanosť článkov: 1672x

Autor blogu

Kategórie