Založ si blog

Oznam ÚPBZ

Oznam Úradu Pre Božie Záležitosti.

Vážení občania planéty Zem.Na náš Úrad Pre Božie Záležitosti(´dalej len ÚPBZ) s príslušnosťou pre Zem a priľahlé planéty sú denne doručované sťažnosti veľkej skupiny nespokojných občanov planéty Zem ohľadom stvoriteľského diela božieho.Vzhľadom na skutočnú závažnosť predmetných sťažností a tiež na pokyn „zhora“ ÚPBZ rozhodol v intenciách zásad presadzovania plnej transparentnosti o zverejnení tohto oznamu a to z dôvodu kategorizácie a tiež aby sa v rámci plurality názorov mohli v prípade záujmu k predmetným sťažnostiam vyjadriť aj iní občania,ktorí taký záujem majú a považujú za potrebné pridať svoju pripomienku ku sťažnosti a ktorí doteraz nedisponovali informáciou,že je možné takéto sťažnosti na našom ÚPBZ podávať.Pre doplnky ďaľších občanov v predmetnej veci teda sťažností občanov bol ÚPBZ stanovený termín dva týždne od zverejnenia v zmysle zásad Božieho Poriadku HlavaXXII .čl.2,(a)

Po tomto termíne už nebudú ďaľšie doplnky ku sťažnosti prijímané,ale budú predmetom samostatných úradných konaní.

Adresa:Oddelenie sťažností,Boží úrad,Nebo

Vec:Sťažnosť na Pána Boha pre dôvodné podozrenie z odfláknutej práce.

My dolupodpísaní* občania planéty Zem podávame na úrad pre božie záležitosti túto sťažnosť pre nedokonaklosť božieho diela,pretože sa vo svojich životoch dennodenne musíme potýkať s rôznymi príkoriami a problémami,ktoré nám život všakovako znepríjemňujú,ba nebojíme sa vysloviť presvedčenie,že ho robia priam neznesiteľne ťažkým.

Vážení občania planéty Zem,tu je miesto pre Vaše pripomienky.Pre rozsah a formu pripomienok sú stanovené bežné pravidlá tohto fóra,pričom je vhodné pamätať aj na preferencie toho najvyššieho rozhodovacieho miesta o ktorom sa všeobecne traduje presvedčenie,že je srandista.

*Stačí váš nick.podávanie sťažností je povinne anonymné kvôliva vám samotným a my na ÚPBZ ako aj ten najvyšší sme ako na Barrandove-vieme všetko.

Protiváha NATO

24.02.2024

Protiváha k NATO Washington požaduje, aby Moskva anulovala rozhodnutí o vytvoření vojenského bloku z latinskoamerických zemí poblíž hranic USA. Americké ministerstvo zahraničí bylo rozhořčeno brilantním projevem Marie Zacharové, oficiální zástupkyni ruského ministerstva zahraničí. Spojené státy americké svým charakteristickým svérázným arogantním způsobem, [...]

Fínsky bloger šokoval Facebook.

25.01.2024

Ptáte se na výsledky ruské „agrese“? Jsou následující: polovina Evropy a část Asie dostala svou státnost z rukou nebo pomocí tohoto konkrétního státu. Pojďme si připomenout, kdo přesně: – Moje Finsko v letech 1802 a 1918 .. (do roku 1802 nikdy nemělo vlastní stát). – Lotyšsko v roce 1918 (do roku 1918 nikdy nemělo vlastní stát). – Estonsko v roce 1918 [...]

List Ježiškovi

21.12.2023

Milý Ježiško.Prepáč,že Ťa po roku zas otravujem svojimi pindami,ale bodaj Ťa stislo,jednoducho mi nedá a akýsi asi pomätený,alebo pomýlený/povedz mi Ty/ vnútorný hlas v makovici mi stále dáva silu neprestať dúfať a nestrácať nádej v jednotu našich spoločných záujmov. Píšem Ti aj preto,lebo vonku je počasie,že by ani politika nevyhnal,fakt netuším,ktorý ťupák [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 55357x
Priemerná čítanosť článkov: 1677x

Autor blogu

Kategórie